• +359 87 836 9206
    office@sevenways.bg

  • Пон - Нед 9.00 - 21.00,
    Без почивен ден

SEO Оптимизация – SEVENWAYS.BG

Какво е SEO ?

Всички знаем какво се случва, когато въведете заявка за търсене в търсачките Google,Yahoo,Bing и натиснете „Enter“: Получавате списък с резултати от търсенето, които са подходящи за думата или фразата, която сте въвели в полето за търсене.

Тези страници с резултати се появяват в резултат на така наречената оптимизация за търсачки или по-точно (SEO).

С две думи, SEO е метод за оптимизиране (повишаване ефективността на) на вашето съдържание за търсачките, за да му помогне да се класира по-високо от съдържанието на другите сайтове, насочени към едни и същи думи за търсене.

Всички знаем какво се случва, когато въведете заявка за търсене в търсачката и натиснете „enter“: Получавате списък с резултати от търсенето, които са подходящи за вашата дума за търсене.

Какво е копирайтинг ?

Копирайтингът е изкуството и науката за създаване на съдържание, което подтиква читателя / крайния потребител да закупи продукт, да се абонира за списък, да направи тест драйв или да предприеме други действия, които ще ви бъдат от полза. Копирайтерът е квалифициран професионалист, който пише текст за реклами, промоции и ангажираност на клиентите. В света на маркетинга те често се наричат ​​„творци“. SEO копирайтър приспособява това към онлайн съдържанието. 

Копирайтър е човек, който разбира хората, знае какво харесва аудиторията му и избира думите, които ще им харесат най-много. Заглавието, думите, фразите, изреченията и параграфите, използвани в съдържанието, трябва да убедят и накарат читателите да предприемат конкретни действия. Или по-точно да създадат у него емоция.

Съдържанието на всяка една страница от Вашият уеб сайт трябва да бъде максимално най-полезно за Вашите клиенти.  SEO копирайтингът ви помага да насочите клиентите си и да решите техните специфични проблеми с добре написано съдържание.

Ние от SEVENWAYS.BG знаем как да достигнем до вашите нови клиенти, чрез нашата SEO Оптимизация !