• +359 89 357 9950
    office@sevenways.bg

  • Пон - Пет 9.00 - 18.00,
    Съб, Нед Затворено

СЕО оптимизация | SEVENWAYS.BG

СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсещи машини е една изключително важна част от развитието на Вашият бизнес и достигането до все повече клиенти.

Чудили ли сте се как определен сайт толкова лесно се индексира в Google и става забележим за голяма аудитория. Отговорът на Вашият въпрос е качествена СЕО оптимизация, която ние можем да Ви предложим.

 

СЕО оптимизация на уеб сайтове за търсещи машини

 

Множество изследвания от различни СЕО специалисти и нашият личен опит доказват, че трафикът от така наречените органичните резултати в търсещите машини е най-силно конвертиращият трафик.

 

С други думи, ако Вашият уеб сайт излиза на първа страница при дадено търсене и даден потенциален клиент кликне върху него вероятноста той да стане реален Ваш клиент е голяма.

 

Оптимизацията на сайтовете за търсещите машини е изключително важна част от развитието на Вашият уеб сайт. Ако трябваше да го подредим по важност, може би бихме го сложили веднага след направата на даден сайт. 

 

СЕО оптимизацията няма точна фоксирана стойност тъй като всеки един уеб сайт е специфичен и към него се подхожда индивиуално.

 

СЕО оптимизацията на Вашият уеб сайт е една изключително добра инвестиция, с много висок процент на възвръщаемост.

 

Качествената СЕО оптимизация е процес, който изисква време, постоянство и голям опит. Ние притежаваме този опит !

 

Няколко факта относно СЕО(SEO) оптимизацията:

 

  • Класиралите се на 1-ва страница, при търсене обират над 90% от кликовете на потребителите.
  • Източник номер 1 на трафик за сайтове с (предимно текстово) съдържание са първите резултати от SERP-а (страницата с резултатите) на търсачките.
  • Сайтове с лоша структура и като цяло неоптимизирана онсайт част, е слабо вероятно да се класират на начални позиции.

 

 

Ние от SEVENWAYS.BG Ви предлагаме :