• +359 87 836 9206
    office@sevenways.bg

  • Пон - Нед 9.00 - 21.00,
    Без почивен ден

Онлайн маркетинг – SEVENWAYS.BG

Какво представлява понятието онлайн маркетинг?

 

Онлайн маркетингът е стратегия, която спомага за изграждане на репутацията и представянето на един онлайн магазин, както и на всеки активен уеб сайт с помощта на разнообразие от интернет инструменти и решения.

Всички тези стратегии са съществено важни, за да бъде Вашият бизнес разпознаваем и да набира популярност сред хората и да ги превърне във Ваши бъдещи клиенти. Такива дейности, за които следи онлайн маркетингът са таргетирани посещения (трафик), максимален брой продажби или запитвания, отлична отчетност на постигнатите резултати.

Ние следим постоянно новите тенденции в интернет мрежата и държим нашите клиенти да бъдат винаги първи и актуални. В интернет пространството всеки ден настъпват нови промени, за които ние обучаваме всеки наш служител, така че да бъде винаги информиран за най-новите трендове.

 

Подход

 

Услугите, които SEVENWAYS изпълнява и са свързани с онлайн маркетинг са проучване и консултация за онлайн маркетинг стратегии спрямо бизнеса на клиента;техническа имплементация на всички функционалности и скриптове в онлайн магазина или уеб сайта на клиента;обучение на вътрешен екип на клиента, който да поеме ежедневната работа и поддръжка на онлайн маркетинг кампаниите;в случаите, когато клиентът няма ресурс да поеме всички пера на онлайн маркетинга - насочване към подходящи фирми подизпълнители на отделните звена: Google Adwords, Facebook реклама, Афилиейт маркетинг и др.

 

Google Adwords

 

Google AdWords е уеб услуга и онлайн рекламна платформа, която позволява на рекламодателите да създават кратки текстови реклами и дисплейни банери, които да показват на потребителите. Показването на рекламите се базира върху ключови думи в Google и бисквитки, по които се изчислява релевантността на рекламата спрямо извършеното търсене в търсачката или показването на определен сайт.

 

Facebook

 

Всеки знае за наличието на глобалната мрежа Facebook, в която всеки има профил и се споделят хиляди неща. Facebook e идеалното място да рекламираш своя бизнес. Търсенето и предлагането е водещо и все повече хора рекламират малък и голям бизнес. Ние можем да създадем Вашата страница, да я поддържаме и да намерим Вашите нови клиенти.

 

Онлайн маркетинг в социалните мрежи

 

Във всяка социална мрежа вече може да се изгради добра реклама за бизнес. Такива са  Facebook, Google Plus, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr и др. Това са най-често използваните и добри социални мрежи за Вашия бизнес.

 

SEO

 

SEO е тясно свързано със започването на всеки бизнес.  SEO представлява извеждането на сайта на водещи места, така че да може по-лесно да бъде откриваем за Вашите клиенти. Тоест при услуга онлайн маркетинг SEO е изключително важно, за да имате успешен бизнес.