• +359 87 836 9206
    office@sevenways.bg

  • Пон - Пет 9.00 - 18.00,
    Съб, Нед Затворено

Изработка на уеб сайт | SEVENWAYS.BG

Изработка на уеб сайт. Вашият уеб сайт е прозорецът, през който вашите клиенти Ви виждат. Ние ще се постараем да изработим уникален уеб сайт за Вас и Вашите клиенти !

Изработка на Вашият нов уеб сайт от SEVENWAYS.BG

 

Най-добрият избор да вървите нагоре е да бъдете успешен предприемач и да градите свой бизнес. А най-добрият начин хората да знаят за Вашия бизнес е да имате професионално изработен уеб сайт!

 

Все повече хора се насочват към изработка на онлайн магазини, тъй като има голям интерес и търсене на всякакви артикули в интернет, като: дрехи, домакински потребности, машини, цветя и много други.

 

Технологиите се развиват всеки ден, а интернет е една глобална мрежа, където Вашият онлайн магазин или уеб сайт могат да се разкрият пред голяма аудитория, която търси точно Вашите продукти.

 

Нашата задача е да създадем атрактивен дизайн, който да бъде одобрен от Вас, да го направим видим за Вашите клиенти, както и да осигурим на Вашия сайт или онлайн магазин водещи позиции, за да могат повече хора да намират Вашите услуги и продукти.

 

Ние ще създадем уеб сайт, който да отговаря на всеки Ваш критерии и да изглежда по начин, по който да привлича нови клиенти.

 

Много важно за нас е това, че SEVENWAYS.BG се съобразява с всички съвременни уеб сайт тенденции и винаги сме готови да надграждаме с нови идеи от наша страна.

 

Изработката на уеб сайт е отговорна задача, която винаги се изпълнява в срок и нашите клиенти остават доволни от добре свършената работа, иновативният дизайн и ниските цени, които нашата фирма предлага.

 

Самата изработка на уеб сайт не представлява трудност, затова времето за одобрение на Вашия дизайн става изключително бързо.

 

По-съществената част, с която SEVENWAYS.BG се занимава са ред други услуги, които са съществени за Вашия уеб сайт или онлайн магазин, такива са: хостинг, домейн, лого дизайн, графичен дизайн и 
предпечат на рекламни материали, СЕО оптимизация и всички други 
необходими дизайн и онлайн маркетинг услуги.

 

Всичко това извършваме с Вашето одобрение ,без да е нужно да се ангажирате с каквото и да било.

 

Поддръжката на един уеб сайт или онлайн магазин е изключително важна за Вашият бизнес.

 

Като един утвърден предприемач или начинаещ такъв не бихте желали след направата на Вашият сайт той да започне да губи позиции и постепенно да стане непосещаван.

 

Спокойно! За това също имаме решение.

 

Ние предлагаме абонаментна поддръжка на уеб сайт или онлайн магазин.

 

Тази поддръжка включва запазване на позиции в търсачката на Google и тяхното надграждане ,обновяваме и добавяме съдържание и продукти, създаваме авторски статии на различни теми и други идеи, които Вие можете да ни дадете като задачи.