• +359 87 836 9206
    office@sevenways.bg

  • Пон - Нед 9.00 - 21.00,
    Без почивен ден

Клиент:„Давид транс“ ЕООД
Категория:Транспортни услуги
Дата на създаване:2022-04-11

За проекта

Фирма "СЕВЪН СИМПЪЛ УЕЙС" предлага качествена изработка на уебсайтове и онлайн магазини на своите клиенти. Имаме дългогодишен опит в областа и не се притесняваме да го влагаме в изработката на уебсайтовете на нашите клиенти.

Посети уебсайта

Описание

„Давид транс“ ЕООД е  логистична компания притежаваща удостоверение от Пътна агенция за извършване на дейност „ПЪТНА ПОМОЩ“ и „Хладилен транспорт“.
Нашата мисия е да поддържаме баланса между качесто и достъпни цени на предлаганите услуги. Стараем се да удовлетворим изсискванията за експедитивност и гъвкавост с гаранция за коректна доставка на повереният ни товар по всяко време на денонощието. За нас е важно да спечелим доверието на всеки наш клиент и ни обединява една обща цел!

 

Всеки наш редовен клиент би се възползвал от допълнителни отстъпки или намаление от цената при дълги курсове.
Движеща сила на нашата компания са служителите ни. За да удовлетворим очакванията на клиентите си, разчитаме на висококвалифицирани и опитни водачи на МПС, мотивирани и отдадени на работните си задължения.

 

Доверявайки се на логистична компания „Давид транс“ ЕООД ще получите професионално отношение и отлично обслужване, а за пратките не се притеснявайте, те ще бъдат на сигурно място!
Не се колебайте да ни потърсите при възникнали въпроси относно предлаганите услуги, ние сме на ваше разположение денонощно.