• +359 87 836 9206
    office@sevenways.bg

  • Пон - Нед 9.00 - 21.00,
    Без почивен ден

Защо е важно да имате професионално изработен уебсайт ? – SEVENWAYS.BG

Защо е важно да имате професионално изработен уебсайт ? Разберете сега !

Защо е важно да имате професионално изработен уебсайт ?

Защо е важно да имате професионално изработен уебсайт ?


Всеки успял бизнесмен с добре развит бизнес има свой професионално изработен уебсайт. Дори да имате малък бизнес и да нямате възможност в момента да продавате повече, трябва да имате собствен уебсайт, който да Ви дава възможност да се развивате в бъдеще.

Много хора смятат, че в днешно време не е нужно да имаш уебсайт, тъй като хората вече не стоят толкова пред настолния компютър. Но това не е така. Факт е, че хората в днешно време ползват повече мобилните си телефони за да сърфират в интеренет, но въпреки това те използват търсачките и социалните мрежи за да задоволяват техните потребности. Определено Instagram и Facebook са мрежи, в които хората масово споделят рекламни постове относно своите продукти, които продават или рекламират дейността си.

Това е добра идея за допълнителна реклама, но тази реклама изисква Вашето постоянно внимание и следене на коментари и съобщения,също и инвестиция в платени реклами към Facebook и Instagram. Изработката на Ваш собствен уебсайт Ви дава свобода на Вашето време. Клиентите влизат,разглеждат и просто поръчват.

Не е нужно Вие да сте постоянно на разположение, за да отговярнета на въпроси и да приемате поръчки. Вашият уебсайт работи сам за Вас!

Това е инвестиция, която ще се възвърне в Бъдеще многократно. Вашият уебсайт е визията на Вашия бизнес. Освен професионално направен уебсайт Вие получавате и лого, което да Ви отличава от другите марки. Освен уебсайт, който да изглежда атрактивно на настолен компютър Вашата професионална фирма за изработка на уебсайтове трябва да Ви направи и мобилна версия на сайта, за да могат Вашите клиенти бързо и лесно да поръчват през мобилните си телефони от Вас.

Мобилната версия на Вашия уебсайт е бързият начин да получавате нови поръчки или запитвания от клиенти.

Търсачката на Google е посещавана от милиони посетители дневно. В нея можете да търсите всичко, което Ви интересува от услуги , до рецепти и статии. Важно е да имате професионално изработен уебсайт, защото той ще Ви даде още и :

  1. Много нови търсения и нови клиенти. Една професионална фирма за изработка и поддръжка на уебсайтове може да Ви предложи първа страница в търсачката на Google. Това ще доведе до много кликове на Вашия сайт и много нови клиенти. Потребителите на Google знаят, че качествените и успешни фирми рекламират себе си Google. Вашите конкуренти също знаят това. Сами можете да видите водещите фирми във Вашата ниша как рекламират бизнеса си. Първите места им гарантират 80% от потребителите, които са решили да търсят думи свързани с тяхното предлагане.
  2. Оптимизация на търсачките - така наречената SEO оптимизация. Това е месечна услуга, която постепенно с помоща на професионалисти, които поддържат сайта Ви, издигат уесайта Ви в търсачките. Точно тази услуга помага на Вашият сайт да застане на водещо място в Google
  3. Дава Ви вид на сериозен предприемач - Facebook е място, където хората обичат да убиват времето си. Да направиш своя страница е лесно и не изиска голяма инвестиция, докато изработка на Ваш фирмен уебсайт вече звучи доста по-професионално. Във Facebook хората случайно попадат на Вас и ако предложението Ви звучи примамливо биха се заинтересували , но в Google търсенето е с цел да намерят днес точно тази услуга
  4. Вие контролирате своя уебсайт- социалните мрежи много често без предупреждение променят условията за ползване и достъп, докато във Вашия фирмен уебсайт Вие определяте какви ще са условията и ще можете да разпределяте Вашето време.
  5. Много нови възможности - освен да предлагате услуги във Вашия уебсайт можете да имате свой блог, в който да споделяте мислите си и собствения си опит.

Също можете на едно място да поставите цялата нужна инфомация за Вашите клиенти. Например, ако имате промоция не е нужно да я споделяте през 20мин, за да се показва постоянно на Вашите клиенти, а във Вашия уебсайт профисионалистите знаят как да акцентират върху промоцията.

Брандинг - това е визията на Вашия бизнес. Изработката на Ваше лого ще Ви направи разпознаваеми за всички клиенти. Спестете от времето си в презентиране на Вашите услуги. Вашият уебсайт прави всичко това сам за Вас! Времето е пари, за това инвестирайте времето си в подобрение на услугите си, а оставете рекламата на професионалистите , които ще гарантират Вашия успех!